Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AnnieCare
Average rating:  
 29 reviews
 by Merijn

Zeer goede masseuse. Hier geweest voor een 60 minuten massage van rug en schouders. Voelde erg goed. Zeer gastvrij en professioneel!

 by Amber P,

Annie is professioneel en een goede masseuse. Ze geeft een zeer goede sportmassage en oefent stevige druk uit op de knopen in de spieren. Mijn schouders en nek bedankten me na de massage.

 by Laura

Heerlijke massage gehad. Relaxte sfeer, heel vriendelijk en erg goed in wat ze doet. Een aanrader.

 by Mie

Geweldige massage gehad. Super professioneel en alles heel erg netjes.

 by Tim

Dat er in zo'n klein vrouwtje zoveel kracht zit en dat ze het ook op de juiste manier kan toepassen. Je komt er als herboren vandaan. Bedankt weer Annie.

 by Chris

Zeer proffesioneel en een erg goede sportmasseur!

ik kom snel terug

 by Hakima

Geweldige ervaring. Zeer professioneel en relaxte sfeer!!
Zeer aan te raden!

 by Natasja

Echt een aanrader , profesioneel zeer vriendelijk relaxte omgeving ze pakt goed je knelpunten aan en je bent weer helemaal zenn en blij met jezelf

 by Maurice

Gisteren ben ik voor het eerst bij Annie geweest en ik heb het super positief ervaren! Vanaf het eerste moment had ik een welkom gevoel en was de sfeer gezellig/ontspannen. Er is een hele mooie ruimte ingericht voor de massage en die massage was echt top! Annie voelde precies aan wat er nodig was en creëert echt een moment voor jou als klant.
Echt een aanrader en ik kom zeker terug!

 by Dorothea

Onlangs ben ik bij Annie geweest voor een ontspanningsmassage. Ze stelt je helemaal op je gemak van te voren en ze is heel kundig in haar vak. Een ontzettend vriendelijke vrouw die zeer professioneel is en gastvrij is. Na de massage was ik helemaal ontspannen! Ik kom graag terug